Page 62 - Spiegelschrift 17, voorjaar 2018
P. 62
2 daagse brouwcursusInhoud:2 dagen, 1 volle dag en 1 middag incl. koffie, lunch en Bolschout biertje bij afsluiten.DAG 1• ontvangst koffie• korte uitleg apparaten• gaande de stappen van het brouwproces wordt uitleg gegeven:• ingrediënten• schroten• storten• maïschen• lunch (het brouwproces loopt door!)• filteren• spoelen• koken• hopgift• terugkoelen• whirlpolen• hygiëne• overhevelen naar gistvat• pitching gist• gistvat afsluiten en wegzetten.• schoonmaken• dorst! biertje proosten.DAG 2 (2 weken later)• ontvangst koffie• hygiëne• flesjes spoelen• bier overhevelen naar bottelvat + suiker • afvullen• afdoppen kroonkurk• verpakken dozen (ieder zo`n 30 flesjes mee naar huis!)• nog 2 weken laten nagisten op fles! • schoonmaken• dorst! biertje proosten.Van €115,- voor €95,-bolschoutNeerlandsch bier door een Belg gebrouwen!Locatie: Almere Inschrijven: in de winkel of www.brouwmarkt.nl/cursus


































































































   60   61   62   63   64